L. (vrouw, 29 jaar)

“Het gaat nu ontzettend goed met mij. Voel me prima, nuchter en vrolijk. Doe m’n ding en lijkt ook nog van een ‘leien dakje’ te gaan. Heb ontzettend baat gehad bij de gesprekken en trainingen.”

Geplaatst in Niet gecategoriseerd

C. (vrouw, 43 jaar)

“Dankjewel voor de gesprekken! Ik heb er veel aan gehad, van geleerd en door los kunnen laten al was het maar door alleen te vertellen en antwoorden te geven op je doorvraag-vragen!”

Geplaatst in Niet gecategoriseerd

D. (man, 40 jaar)

“Toen ik je belde voor het maken van een afspraak zat ik in een diep dal. Vanaf het eerste gesprek heb ik het gevoel gehad dat je mij door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen hebt gecoacht om uit het dal te klimmen en de top te bereiken. Ik moest het zelf doen, jij hebt de handvatten aangereikt. En nu voel ik mij weer de persoon die ik altijd ben geweest.”

Geplaatst in Niet gecategoriseerd

T. (man, 23 jaar)

“Ik kwam bij je na al een jaar bij een andere psycholoog te hebben gelopen. Daar werd bij mij ADD geconstateerd en vervolgens werd dit de focus van de sessies. Toen ik bij jou kwam had ik het gevoel dat jij meteen begreep waar het echt om ging. Door de goede sessies en de persoonlijke aandacht die ik daarnaast nog via de mail ontving voor mijn huiswerkopdrachten, ben ik positiever tegen dingen aan gaan kijken. Inmiddels ben ik zelfs weer met plezier aan het studeren. Ontzettend bedankt voor je hulp!”

Geplaatst in Niet gecategoriseerd

F. (vrouw, 34 jaar)

“Na een tijd van verdriet waar ik zelf niet meer uit kwam, ben ik bij je terecht gekomen. Tijdens de eerste kennismaking voelde ik me direct bij je op mijn gemak. Goede gesprekken, een luisterend oor, betrokkenheid en soms grappige tekeningen hebben bij mij een hoop duidelijk gemaakt. Ik voel me weer de oude! Rien, super bedankt.”

Geplaatst in Niet gecategoriseerd

E. (vrouw, 33 jaar)

“Dank je wel voor je hulp. Dankzij jou begrijp ik nu alle negatieve patronen en opvattingen over mezelf, heb ik het zelf in de hand. Dankzij handige technieken die ik bij jou heb geleerd, heb ik nu veel invloed op mijn gedachten. Ik weet het nu dat alles wat ik denk een grote invloed heeft op mijn dagelijks leven. Door mijn gedachten te veranderen merk ik nu dat mijn leven makkelijker is geworden en ik ben een meer tevreden mens, kan meer genieten van het leven en veel beter presteren op mijn werk. Nogmaals bedankt.”

Geplaatst in Niet gecategoriseerd

D. (vrouw, 57 jaar)

“Allereerst heb ik veel aan de gesprekken met jou gehad, veel van geleerd en door het nu los te kunnen laten is mijn leven een stuk aangenamer geworden. Door jou heb ik geleerd om me te richten op de dingen die ik nog wel kan en niet meer verdrietig te worden als mijn lichaam iets niet aan kan. Ik heb nu meer rust in mezelf en geniet van nieuwe hobby’s, waaronder sporten en knutselen. Tegenwoordig leef ik onder het motto van; “Niks moet maar alles mag” dit zal me vanaf nu altijd bijblijven.
Je was een goed luisterend oor. Kortom ik voel me weer een blijer mens. Oprechte dank hiervoor!”

Geplaatst in Niet gecategoriseerd

P. (vrouw, 30 jaar)

Ik ben je echt heel erg dankbaar voor al je hulp en je tijd en geduld. Je hebt me echt andere inzichten gegeven waar ik iets mee kan. Dank je wel!

Geplaatst in Niet gecategoriseerd

R. (man, 41 jaar)

“Ik kijk terug op vruchtbare sessies, met een dosis humor, vrijheid om me emotioneel te uiten en veel realisme van jouw zijde, die mijn leven een stuk aangenamer hebben gemaakt en er voor hebben gezorgd dat ik meer energie overhoud om van de mooie dingen van het leven te genieten!“

Geplaatst in Niet gecategoriseerd

G. (vrouw, 28 jaar)

Ik merk dat ik veel aan onze sessies gehad heb en heel anders naar dingen kijk. Ik kan mijn aandeel zien in situaties en kan me beter inleven in anderen. Ik blijf wel aangeven waar ik bijvoorbeeld mee zit. Maar doe dat op een manier dat er voor de ander mogelijkheden tot reageren zijn! Ik weet hoe ik over kan komen en ben mij daar bewust van.

Geplaatst in Niet gecategoriseerd